a222222333@gmail.com Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Poproszę o porady moja siostra ma bóle kolana i lekarz powiedział że potrzebna operacjia bo to degeneracjia lekotki i powierzchni w kolanie po upadku na nartach co radzicie w takim przypadku /?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossman Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Jakiekolwiek prześwietlenie jest ?, lekarz stwierdził że to degeneracja na podstawie czego ? Jest kilka sposobów aby przywrócić sprawność i stawy do pierwotnego stanu 1. DMSO z Aloesem 2. MSM suplementacja siarki 3. Mumio (oryginalne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 I dużo wit C. Mi to wszystko pomogło przy zwyrodnieniu kolana. 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaturopatAnia Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Dodam do powyższych: kolagen, czyli kurze łapki, rosołek (na dobrej jakości mięsie) lub/i kolagen visanto (ten testowałam i wiem, że działa) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Q Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 też mi tak proponował... zrobiłam po swojemu... zaczęłam jeść seler korzeń..seler naciowy .. ..marchew. .często jadłam różne galaretki.. witamina C...Wit D3 oraz compleks witB zapomniałam o bólu kolan ... grzebanie w kolanach prowadzi do nauki chodzenia z kulą w dloni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 U mnie też straszono, że niby zwyrodnienie stawu kolanowego,mam(51 lat) miałam płyn w kolanie, opuchliznę i silny ból, nie mogłam chodzić. Pomogła wit C i D3 i smarowania na zmiany mumio, dsmo z aloesem i samym dsmo i piłam dsmo. Płyn i opuchlizna zeszły to w wannie z wodą i solą epson gimnastykowalam nogę, żeby nie obciążać stawu. Gotowałam też rosół, ale taki, że jak wystgał robiła się galareta. Od około 7-8 miesięcy mam spokój, śmigam po górach nie oszczędzam się i nic się nie dzieję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DorotaSosnowska.uk.pl Posted April 22 Share Posted April 22 Nagrałam wywiad z emerytowaną pielęgniarką, która nie mogła praktycznie już chodzić i trzech lekarzy powiedziało jej, że bez operacji kolan się nie obędzie. Trzy lata później kobieta nie musi mieć już operacji i chodzi codziennie 10000 kroków dziennie. Mam też filmik z młodym jeszcze mężczyzną, który chodził o kulach i też czekał na operację kolan. Po czerech miesiącach odstawił kule i operacja nie była już potrzebna. Wskazana jest rozmowa. Można do mnie napisać na Whatsapp +447521285426. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts