Przemo79 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Witam Kochani Jestem specjalistą ds. bhp na własnej działalności. Mam 43 lata i moja świadomość z dnia na dzień jest coraz większa. Dziękuję za te wspaniałe forum (na Telegramie już około rok). Obserwuję firmy, korporacje, ludzi tam pracujących, słucham różnych opinii, zdań, doświadczeń pod kątem zdrowia, polityki itd. Coraz bardziej zagłębiam się w naturalnym leczeniu, ziołach itp.. Bossman dziękuję za świetne krople na suche oczy - stosuję od 3 tygodni. Ludzi dobrej woli polecam dalej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossman Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Witam Cie serdecznie, w razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji. Pamietaj ze mozesz zadac pytanie na interesujacy Cie temat, znajdziemy odpowiedz na kazdy zdrowotny temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts