olga882@wp.pl Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Witam, czy jest sposób, aby samodzielnie poradzić sobie z ponownym odklejeniem siatkówki po dźwignięciu sporego ciężaru i czy jest możliwość uniknięcia kolejnego laserowego zabiegu? Rok temu miałam taki zabieg obu oczu - po kontakcie z zaszczepioną osobą miałam zapaść, na krótko straciłam wzrok. Po półrocznej kuracji u prof. Frydrychowskiego oczyściłam organizm, ale musiałam poddać się zabiegowi laserowemu. Osoba, po zetknięciu z którą miałam ten kłopot, po dwóch tygodniach od tego zdarzenie zmarła na udar. Wcześniej nie miałam żadnych kłopotów z oczami, po zabiegu wszystko było ok., obecnie jestem w trakcie przeprowadzki i za dużo dźwigałam, teraz kłopot z prawym okiem. Będę wdzięczna za podpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossman Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Jaki rodzaj odkleja siatkówki masz czy są to degradację kraciaste siatkówki ?, Możesz zrobić naprawdę wiele aby wspomóc swój organiz w kwestii siatkówki zaczynając od regularnych okładów z czarnej herbaty Codziennie. Sam zabieg laserowy nie jest niczym złym tylko że zabieg laserowy nie tyle pomaga W braku odklejenia A przedarcia siatkówki. Możesz zacząć od używania regeneracyjny kropli do oczu które zawierają witaminę C gluta t ion kwas alfa-liponowy Aby uruchomić proces zdrowotne. Dodatkowo jest masa suplementów które będą dobre jeśli chodzi o oko. Przede wszystkim natlenienie jest podstawą, następnie takie suplementy jak Astaksantyna witamina C kwas alfa-liponowy Tauryna, zioła, Cały Kompleks witaminy B Kiełki brokuła i ogólnie Kiełki, Beta karoteny, Luteina, Dużej ilości Borówki brusznicy..... Przychodzi mi też do głowy terapia doktora batesa, I ogólne ćwiczenia oczu aby spowodować że nerwy zaczną się regenerować związku z tym organizm zwróci uwagę, Na oko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olga882@wp.pl Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 Witam i bardzo dziękuję za odpowiedź odnośnie odklejenia siatkówki. Miałam tylne odłączenie ciała szklistego obu oczu z widocznym pierścieniem Weissa. Mam pytanie odnośnie wskazań zawartych w odpowiedzi, jak natleniać oczy i gdzie kupię krople, o których wsominasz. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam.🥰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossman Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Nie potrzeba abyś zakładała nowy wątek, skoro piszemy tutaj to tutaj kontynuujmy rozmowę. Jeśli jesteś z Mazowieckiego, możemy się spotkać i pogadać na temat oczu, miałem to samo co ty. Najbardziej i najskuteczniej natlenić oczy : Komora normobaryczna, Woda utleniona (w postaci wlewowej), Krople wytwarzane są przez dr Rowena, ale jako że on w Stanach praktykuje, to ciężko będzie dostać, napisz do mnie na Priv poprzez wiadomość prywatną to udostępnie Ci źródło gdzie można nabyć te krople. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DorotaSosnowska.uk.pl Posted April 22 Share Posted April 22 Mam przypadek starszej kobiety, której groziła utrata wzroku i po prostej w wykonaniu terapii pani okulistka odwołała tę groźbę. Mogę podpowiedzieć co warto zrobić. Można do mnie napisać na WhatsApp: +447521285426. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts