Iwa Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 😐 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwa Posted December 18, 2022 Author Share Posted December 18, 2022 4 minuty temu, Iwa napisał: 😐 Witam!Co mogę zrobić aby zacząć czuć zapach?Rok temu świadomie zostałam pozbawiona przez lekarza w szpitalu węchu.Słyszałam ten moment jak uszkadza mi kość sitowa…pykło w nosie i po węchu ale zorientowałam się o tym już w domu po hospitalizacji i powolnym powrocie do życia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossman Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Czyli zrobili Ci wymaz ?, węchu dalej brak ?. Trzeba zadziałać na system nerwowy, stosowałaś już coś aby przywrócić węch ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwa Posted December 20, 2022 Author Share Posted December 20, 2022 12 godzin temu, Bossman napisał: Czyli zrobili Ci wymaz ?, węchu dalej brak ?. Trzeba zadziałać na system nerwowy, stosowałaś już coś aby przywrócić węch ? Tak zrobił mi wymaz. i od listopada tamtego roku kompletny brak węchu.Piłam ziółka polecone przez zielarkę i wącham zapachy ale nic to nie poskutkowało .Używam KROPLE CBD I AMANITKĘ to na system nerwowy...co mogę jeszcze ?przebita kość sitowa,czy mam szanse wąchać kwiatki...nie od dołu hah.Pozdrawiam serdecznie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts