Jump to content

Refleksologia

Recommended Posts

Refleksologia stóp, dłoni, twarzy i głowy.

Wykonuję zabiegi refleksologii metodą Ingham. Szkolę się  w Polskim Instytucie Refleksoligii założonym przez pasjonatkę reflekoslogii Wandę Budzanowską-Bratko (refleksologia jest dziedziną, która przez doświadczenia refleksologów na całym świecie, wciąż się rozwija i uskutecznia metody działania na refleksach w różnych przypadkach. Również w takich, gdzie często medycyna obecnie panująca, nie może sobie poradzić, jako terapia wspomagająca).

Zabiegi refleksologii pomagają między innymi w:

- obniżeniu stresu i napięcia nerwowego

- usprawnieniu pracy krwioobiegu - poprawiają krążenie krwi

- udrożnieniu blokad limfatycznych, usunięciu złogów i toksyn

- regeneracji komórek, dzięki czemu skóra jest gładsza i bardziej napięta (widać to zwłaszcza na twarzy po zabiegach refleksologii twarzy i głowy)

- w stanach depresyjnych, lękowych i bezsenności

- przywróceniu naturalnej równowagi ciała i procesów samoleczenia

Działam w Miastku i okolicach (woj. pomorskie), sporadycznie również w okolicach Tucholi (woj. kujawsko-pomorskie) 

Umów się na zabieg refleksologii

730 484 377 Marcin

Jeśli nie odbiorę, napisz sms. Oddzwonię

Oprócz tego sprawdzam stan organizmu za pomocą biorezonansu urzędzeniem DeVita Professional w zakresie:

- patogenów w organizmie

- grzybów

- pasożytów

mogę sprawdzić, czy żywność którą spożywasz służy tobie, czy obciąża twój organizm

mogę sprawdzić czy leki które zażywasz pomagają na daną dolegliwość, czy obciążają organizm

• Lubię to 1