MeggerMan Posted February 27 Share Posted February 27 Refleksologia stóp, dłoni, twarzy i głowy. Wykonuję zabiegi refleksologii metodą Ingham. Szkolę się w Polskim Instytucie Refleksoligii założonym przez pasjonatkę reflekoslogii Wandę Budzanowską-Bratko (refleksologia jest dziedziną, która przez doświadczenia refleksologów na całym świecie, wciąż się rozwija i uskutecznia metody działania na refleksach w różnych przypadkach. Również w takich, gdzie często medycyna obecnie panująca, nie może sobie poradzić, jako terapia wspomagająca). Zabiegi refleksologii pomagają między innymi w: - obniżeniu stresu i napięcia nerwowego - usprawnieniu pracy krwioobiegu - poprawiają krążenie krwi - udrożnieniu blokad limfatycznych, usunięciu złogów i toksyn - regeneracji komórek, dzięki czemu skóra jest gładsza i bardziej napięta (widać to zwłaszcza na twarzy po zabiegach refleksologii twarzy i głowy) - w stanach depresyjnych, lękowych i bezsenności - przywróceniu naturalnej równowagi ciała i procesów samoleczenia Działam w Miastku i okolicach (woj. pomorskie), sporadycznie również w okolicach Tucholi (woj. kujawsko-pomorskie) Umów się na zabieg refleksologii 730 484 377 Marcin Jeśli nie odbiorę, napisz sms. Oddzwonię Oprócz tego sprawdzam stan organizmu za pomocą biorezonansu urzędzeniem DeVita Professional w zakresie: - patogenów w organizmie - grzybów - pasożytów mogę sprawdzić, czy żywność którą spożywasz służy tobie, czy obciąża twój organizm mogę sprawdzić czy leki które zażywasz pomagają na daną dolegliwość, czy obciążają organizm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts