infomarsz Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Dzieńdoberek, Czy wiadomo już jakie zioła uwalniają od wirusa opryszczki? (w tv przypakdiem usłyszałem, że podobno drzewko szczęścia jest na opryszczke, łał, a ja szukałem info i wszyscy mówią, że opryszczka jest na zawsze bo cośtam) Ale pytam w kontekscie bo od 2021 zauwazylem na ciele, że jakby opryszczka mi zmutowała, dosłownie, teraz jakby pojawia sie bez ograniczeń, tam gdzie skóra, na rekach i głowie lubi. Dawno nie miałem opryszczki na wargach, ponieważ ładuje dużo wit.c itp, jednak gdy noc nie wejdzie, bo np: smog, to nieśmiało pojawi sie jakas mała kropeczka jak opryszczka na rekach, I nic poza tym, problemem jest, że jest to wysoce paskudzace kosmetycznie, wyciśniete zostawia czerwony ślad długo. No coś jak opryszczka, dlatego dla mnie to jest tak, jakby się wyrwała z kontekstu i postanowiła pojawiać sie gdzie indziej. Ale chyba jednak ktoś jej pomógł. Nigdy tego wcześniej nie obserwowałem, nie znałem. Jeszcze wtedy w lato 2021 nie było nic mówione o żadnej małpiej ospie czy innej. Nic sobie nie wstrzykiwałem eksperymentalnie, w dużym mieście mieszkam, także to musibyć bardziej popularne. Niejaki Widnokregi straszy na youtubie jakas "prastarą" choroba z kropkami, ojj ku*wa, cos mi sie wydaje ze to nowinka świeżynka :), może to to moze nie, w kazdym razie lekiem ma być jakieś ziółko, lub mieszanka. No to dawajta, jakie ziółko mam pompować, bede parzył i powiem, Wam czy zadziałało. Dziekuje, Wszystkiego dobrego! Edited March 21 by infomarsz literówka w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts